Bodywork önismereti csoport

A Bodywork mozgás- és érintés orientált önismereti csoportmódszerrel új nézőpontból láthatunk rá a szenvedést okozó szokásokra.
Testünk jelzéseire figyelve tanulhatunk meg elfogadni, szeretni, tartani a határainkat, alkalmazni az én-erőnket és szabadon megélni az érzéseinket… A Bodywork módszere – más tánc- és mozgásterápiákhoz hasonlóan – a korai, beszéd megjelenése előtti elakadásokra fókuszál, fontos különbség azonban, hogy jelentős szerepet kap a magzati időszak, az inkarnáció és a transzperszonális szintek integrációja is. Egy bepillantás-émény azonban nem az út vége. Ezután kezdődik az a munka, ami során a tudatosítás segítségével érinthetjük azokat az énállapotainkat, amelyeket eddig nem integráltunk. További információ dedikált honlapunkon: testmunka.hu

Ezáltal a „magasabb” (akár transzcendens) tudatállapotok és a „mélyebb” (regresszív) énrészek összekapcsolódhassanak, ami után az egész lényünk egységesebb és hitelesebb, összességében pedig EGÉSZségesebb lesz.

“Az emberi idő puszta formalitás, merő kényelmetlenség. (…) Eljön még a nap, amikor túllépünk az órán, és felfogjuk, hogy a tér és az idő voltaképpen egy és oszthatatlan; nincs közöttük korlát. Az ég és a föld egyetlen egész két fele, kölcsönösen összekapcsolódnak, és végtelen számú egybeesés van közöttük, még a legkisebb dolgokban is.”

 

Arthur Herzog

Írjon nekünk, segítünk!

Hívjon minket!

+36 30 248 2519

Írjon nekünk!

integrativ.itt@gmail.com

Levelezési címünk

Budapest, 1093, Lónyay utca 43.