bodywork önismereti csoport

Bodywork önismereti csoport Szolnokon: “Kapcsolódom, tehát vagyok…”

Bodywork önismereti csoport Szolnokon: “Kapcsolódom, tehát vagyok…” 1 alkalmas műhely

Időpont: 2021. november 20. (10h-17h), Helyszín: Aba-Novák Agóra Kulturális Központ Szolnok, Hild János tér 1.

Mottó: “A Te által leszek Én-né. S hogy Én-né leszek, mondom: Te. Minden valóságos élet -találkozás.” -Martin Buber-

  • Újrakapcsolódnál önmagaddal?
  • Azt tapasztalod, hogy másokhoz is nehéz kapcsolódnod?
  • Ha mégis kapcsolódsz, nem tudod, hogyan tedd?
  • Egyedül érzed magad mások társaságában?
  • Megéled-e, hogy szerethető és elég vagy?
  • Tudsz-e harmóniában áramlani a körülményeiddel úgy, ahogy éppen vannak?

Ebben az 1 alkalmas Bodywork önismereti csoportban arra hívunk, hogy találkozz önmagaddal, miközben testedet és tudatodat szabadon mozdítod. Átélheted, hogy milyen teljes biztonságban saját lényeddel kapcsolódni. Mélyítheted a magadról szerzett tudást és ráláthatsz arra is, ahogyan kapcsolataidban jelen vagy. A testedet mozdítva tapasztalhatod elméd működését és rájöhetsz: elméd és tested egy.

A csoportban a bodywork módszerét és non-duális szemléletét használjuk, mely szemlélet lehetővé teszi, hogy az “itt és mostban” tudatosított érzékelésedet finomra hangold. A tested és a tudatod a bodywork tereiben úgy mozdulhat, ahogy az számodra a legigazabb. A könnyen követhető gyakorlatok segítségével alkalmad nyílik arra, hogy ráhangolódhass saját tested jelzéseire, míg tudatod mozdításán keresztül találkozhatsz eddig nem ismert részeiddel.

A folyamatban alkalmazott módszerek: egyéni, páros és kiscsoportos bodywork gyakorlatok; légzéstechnikák, hangadás, tudatos jelenlét gyakorlatok, érintés, szabadtánc. A folyamatokat zene kíséri, ami arra hivatott, hogy mélyítsék a gyakorlást.

Bár maga a bodywork nem verbális módszer, a műhely egésze során, különösen a bejelentkező- és zárókörökben interaktív kapcsolódásokra is lehetőséged nyílik, ami segít Téged a tapasztalásban, a megértésben, a kognitív szinten történő tudatosításban.

A csoport elfogadó, biztonságos közegében merülhetsz el magadban, belső világodban és kapcsolódhatsz tudattalanod mélységeihez. A térben veled együtt mások is mozdulnak, így a csoport megtartó terében dolgozhatsz fontos emberi kapcsolataiddal, majd a műhelyben szerzett tapasztalataidat beépítheted a saját életedbe.

A csoport kerete, részletei

——Időpont:

2021. november 20., 10h-17h ebédszünettel

Az alkalom díja 15.000 Ft.

——Helyszín: Aba-Novák Agóra Kulturális Központ, Szolnok, Hild tér 1.

——Jelentkezés és praktikus információk:

A korlátozott létszám miatt a csoportban a helyedet 15.000 Ft befizetésével biztosíthatod.

Lemondás esetén a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni.

Jelentkezni az alábbi email címen tudsz: testmunka.kapcsolodj@gmail.com

Jelentkezési határidő: 2021. november 14.

Ha még nem jártál nálunk csoporton, jelentkezésed elfogadását egy rövid, online interjú előzi meg, amelynek időpontját e-mailben egyeztetjük.

A részvételhez nem szükséges a módszertan előzetes ismerete és előzetes felkészülés, mindössze kényelmes ruha az üléshez, mozgáshoz és a folyamatokhoz (lesz lehetőséged átöltözni). A nap során több szünetet is tartunk. Kérjük, hogy az étkezésedről magad gondoskodj!

Az alkalmakon való részvétel feltétele a csoport időtartamára érvényes oltási igazolvány  (vagy 1 db 48 óránál nem régebbi negatív PCR teszttel/ gyors teszttel is lehet csatlakozni)

FONTOS! A Facebook eseménynél az “ott leszek” szándék nem minősül jelentkezésnek. 

A csoportot vezetik: 

Kálmán Móni, Bodywork csoportvezető-jelölt, EFT család- és párkonzulens, pszichodramatista, rendszerállító

Földi Nóra, Bodywork csoportvezető-jelölt, pszichodramatista, jógaoktató, integratív családállítás csoportvezető

Várunk szeretettel,

Nóra és Móni

További terveink:

A “Kapcsolódom, tehát vagyok…” műhely az első része egy műhely-sorozatnak, mely többek között családi kapcsolatainkat, párkapcsolati kötődésünket és transzgenerációs mintázatainkat kívánja feltárni a bodywork módszer segítségével.

A bodywork módszerről bővebben ITT is olvashatsz!; A módszerről és az egyesületről bővebben itt is olvashatsz: www.bodywork.hu

Programterv

október 16. (14h-20h)

október 23. (14h-20h)

Hozzászólás írása